INDIETRO BACK

Meeting Room

The new laboratory is a functional space designed around people and their work. The purpose of the new area is to make available a larger, more functional space for lab testing, giving a more modern set up and layout, so as to optimize work quality and the time taken for individual activities. The large surface area available has been divided into separate bays dedicated to the different types of tests, each with the required specific equipment. These areas have been arranged so as to provide a rational work flow for our engineers to perform the required tests in an orderly fashion and without loss of time. A stylish meeting room is located in the middle so as to keep the electronic test area separate from the area dedicated to electric tests and avoid possible electromagnetic interference. 

 
Meeting Room